De lekkage in uw vloerverwarming snel verholpen

Wordt uw vloer niet meer warm en zakt de druk in de leidingen telkens opnieuw beneden peil? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een lekkage in uw vloerverwarming. Een lastig probleem, want vanzelfsprekend staat u niet te springen om de vloer open te breken. Gelukkig hoeft de detectie van het lek tegenwoordig ook niet meer ingrijpend en kostbaar te zijn. Het is niet nodig om, naast de schade van de lekkage, ook nog eens breek- en sloopschade te veroorzaken. Wij zijn in Leeuwarden en omgeving de specialist die u zorgvuldig rapporteert over de lekkage.

Lekdetectie duur? Onze diensten worden vaak vergoed

Als huiseigenaar heeft u bij de koop van uw woning hoogstwaarschijnlijk een opstalverkering afgesloten. Schade aan uw woning wordt vanuit deze verzekering vergoed. In de meeste gevallen betaalt u zelf dus niet voor onze diensten ten gevolge van lekkage in uw vloerverwarming. Uw verzekeraar vergoed onze hulp, omdat wij zonder breken en slopen de oplossing voor uw probleem kunnen formuleren.

Bent u op zoek naar een professional in Leeuwarden? Iemand die de lekkage in uw vloerverwarming snel en efficiënt detecteert? Bel dan vandaag nog: 058 - 799 90 08.