Lekkage in uw badkamer? Wij helpen u graag in Leeuwarden

Een lek in uw badkamer zorgt voor lelijke kalk- en schimmelplekken. Toch is het esthetische probleem niet uw grootste zorg. Naast het feit dat schimmel slecht is voor uw gezondheid, tast vocht ook de sterkte van uw constructie aan. Een lekkage in de badkamer wilt u daarom graag snel verholpen zien. Maar waar moet u beginnen? De zorgvuldig aangebrachte tegels op muren en vloeren laat u het liefst heel. Dat snappen wij maar al te goed. We bieden u daarom uitgebreide service op het gebied van lekdetectie in Leeuwarden en omgeving.

De lekkage in uw badkamer gevonden en opgelost

Lekkage kan grote schade tot gevolg hebben. Onzorgvuldige oplossing van het probleem helaas ook. Begint u zelf met breken? Dan is de kans groot dat u meer schade toebrengt dan strikt noodzakelijk en soms zelfs zonder daadwerkelijk de lekkage in uw badkamer op te sporen. Lekdetectie is vakmanschap en vraagt om een specialistisch oog en precieze apparatuur. Wij hebben alle kennis en materieel in huis dat nodig is voor het verhelpen van de lekkage in uw badkamer. In veel gevallen kan dit zonder hak- en breekwerk, zodat uw woning zo min mogelijk wordt belast.

Altijd snel en vakkundig geholpen bij lekkage in uw badkamer. Onze experts staan voor u klaar in Leeuwarden en omgeving. Bel 058 - 799 90 08 en we helpen u vandaag nog van de problemen af.