Elke leidinglekkage snel opgelost

Wij zijn dé specialist in het oplossen van leidinglekkage. Woont u in Leeuwarden of omgeving? Dan zijn wij u graag van dienst. Onze specialistische apparatuur en opgeleide vakmensen staan paraat om u te helpen in het geval van leidinglekkage. Het maakt hierbij niet uit of u hulp zoekt voor de oplossing van uw waterleidinglekkage. Wij kunnen elk type lekkage voor u detecteren.

Lekdetectie om schade te beperken

Lekdetectie zou u in de oren kunnen klinken als overbodig. We kunnen u verzekeren dat dit niet het geval is. Niet alleen lekkage op zichzelf zorgt namelijk voor grote schade, ook het achterhalen van de oorzaak kan zeer ingrijpend zijn. Wij hebben alle materialen in huis om de detectie van uw leidinglekkage zonder breken en slopen uit te voeren. Het allermooiste aan deze oplossing? De locatie en oorzaak van het lek worden snel gevonden, zodat u ook in de toekomst van het probleem af bent. Vaak hoeft u niet eens zelf te betalen. Als woningeigenaar met een opstalverzekering bent u in de meeste gevallen verzekerd tegen waterschade en lekkage. Verzekeraars zijn voorstander van lekdetectie zoals wij die aanbieden, omdat de werkzaamheden weinig ingrijpend zijn. Meestal worden onze werkzaamheden daarom vergoed.

Bent u op zoek naar een professional die uw leidinglekkage in Leeuwarden kan detecteren? Bel dan vandaag nog 058 - 799 90 08.