De nieuwste detectiemethoden voor een snelle oplossing

In Leeuwarden en omgeving lokaliseren onze mensen elke lekkage voor u. Onze bussen zijn uitgerust met het meest moderne materieel en alle installateurs zijn opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wanneer u ons inhuurt voor het detecteren van uw lekkage, weet u zeker dat u geholpen wordt door een ervaren vakman.

Onze werkzaamheden worden in de meeste gevallen zelfs vergoed door uw verzekering. Sloot u bij de koop van uw woning een opstalverzekering af? Dan is de kans groot dat lekdetectie voor u wordt betaald. Verzekeraars zijn voorstander van onze detectiemethoden, omdat deze u inzicht geven in de locatie en oorzaak, zonder dat er gebroken hoeft te worden. Zelf beschikt u niet over deze detectiemethoden en dus zal ook uw verzekeraar professionele ondersteuning adviseren in het geval van lekkage.

Lekkage opsporen, hoe doen we dat?

We zijn geen fan van standaardoplossingen. Geen enkele situatie is gelijk en dus vraagt uw klus altijd om maatwerk. Welke detectiemethode- of methoden we zullen toepassen weten we daarom pas op het moment dat we ter plaatse uw lekkage kunnen inspecteren. Krijgt u bij ons dan geen zekerheid? Jawel. Onze mensen zullen pas stoppen wanneer zij u een volledige rapportage van de situatie kunnen bieden.

Beschikken over vakkundige kennis en de beste detectiemethoden? Neem contact met ons op via 058 - 799 90 08.