Zonder breken uw lekkage opsporen?

Dat doen onze mannen in Leeuwarden en omgeving graag voor u. Het maakt niet uit waar in uw woning de lekkage zich bevindt, wij durven de stelling aan dat we elke lekkage de baas kunnen. U kunt onze professionele hulp dan ook inroepen voor hemelwater dat door uw dak uw woning binnendringt, een vochtprobleem in de kelder of een lekkende leiding in uw badkamer. Maar ook kunnen onze mannen u van een gevaarlijk gaslek afhelpen. We bieden u graag een totaaloplossing.

Lekkage opsporen? Schakel professionele hulp in

U zou zelf aan de slag kunnen gaan, wanneer u een lekkage constateert in uw woning. De vraag is dan echter wel: Waar moet u beginnen? Als het water door het plafond komt, sloopt u dan uw plafondplaten? Bent u bereid om uw badkamer opnieuw te betegelen, omdat het lek zich misschien achter de muur bevindt? En wat wanneer u dit doet en het lek bevindt zich ergens anders? Hoe ver gaat u dan in het slopen en breken? Uiteindelijk zal de schade hiervan misschien groter zijn dan die van de lekkage op zichzelf.

Contact ons daarom vandaag nog voor ondersteuning in Leeuwarden. Wij kunnen uw lekkage opsporen met de nieuwste apparatuur. Breken is echt niet nodig. Onze service wordt zelfs vaak vergoed. Bel dus 058 - 799 90 08.