Op zoek naar een betrouwbaar lekdetectiebedrijf?

Zoek dan niet langer verder. Onze mensen zijn u bij lekkage in Leeuwarden en omgeving graag van dienst. Vakkundige kennis en de modernste materialen zorgen ervoor dat ons lekdetectiebedrijf een zeer goede naam heeft opgebouwd. We stoppen niet voordat we de precieze locatie en oorzaak van uw lek aan u kunnen rapporteren. Wilt u dat we deze vervolgens ook meteen verhelpen? Dan is dat geen enkel probleem. Onze ervaren installateurs lossen het probleem graag voor u op. Een totaaloplossing dus, zodat u kunt samenwerken met één partij. Persoonlijk klantcontact is een van onze pijlers. We vinden het niet alleen belangrijk dat uw lekkage snel wordt opgelost, ook de service moet goed zijn.

Moderne materialen en de nieuwste apparatuur

Om uw lekkage snel te kunnen lokaliseren maken wij onder andere gebruik van rook- en cameradetectie. Deze methoden zijn weinig ingrijpend en er hoeft dus niet gebroken te worden in muren en vloeren. Met deze reden zijn ook verzekeraars voorstander van onze diensten. Heeft u bij de koop van uw woning een opstalverzekering afgesloten? Dan betaalt u in de meeste gevallen niets voor onze diensten.

Geholpen worden door een lekdetectiebedrijf dat zowel de detectie voor u kan uitvoeren? Bel dan met 058 - 799 90 08. We zijn u in Leeuwarden graag van dienst!